Ellema Garagedeuren - voor gewoon een goede garagedeur!

Direct contact : 06-52592514 of 0513-435243 De Werf 12-1 8401 JE Gorredijk

OPENSLAANDE DUOPORT GARAGEDEUREN

Het comfort van onze dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

WIJ HEBBEN DE BELANGRIJKSTE MOTIEVEN OM EEN DUOPORT GARAGEDEUR AAN TE SCHAFFEN VOOR U OP EEN RIJ GEZET:


Het gemak

De Duoport bestaat uit twee openslaande deuren die een brede doorgang bieden. De deuren openen soepel en gemakkelijk. U kunt dankzij de brede passage eenvoudig de garage in en uit met bijvoorbeeld de fiets of scootmobiel.


Onderhoudsvriendelijk

Het staal en aluminium van de Duoport deuren vragen weinig onderhoud. Af en toe even schoonmaken is genoeg. Wel zo fijn dat u er weinig omkijken naar heeft!


Isolerende functie

De Duoport garandeert een optimale isolatiewaarde van de panelen. De kozijnen en profielen kunnen thermisch onderbroken geleverd worden (optie). De panelen zijn altijd geisoleerd. De isolatiewaarde is Rc = 2 W/m2K, wat vergelijkbaar is met die van een spouwmuur.


Tochtvrij

Met een Duoport garagedeur is de garage vrijwel tochtdicht dankzij de onderdorpel en de afdichting rondom. Zeker een groot voordeel als u de garage voor een ander doeleinde dan het stallen van de auto gebruikt.


IJzersterk

De deuren van dit product zijn gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium. Ze kunnen dus tegen een stootje, zijn robuust en roestvrij. Novoferm geeft bovendien 10 jaar garantie op de openslaande deuren.


Vele uitvoeringen mogelijk