Voor gewoon een goede garagedeur
Direct contact : 06-52592514 of 0513-435243

Sectionale overheaddeuren  

 

 

 

Een geïsoleerde sectionaaldeur van Novoferm past altijd. Omdat een sectionaaldeur in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten draait, kunt u de plaats vóór de garage tot op de laatste centimeter benutten. Bovendien wordt de doorrijhoogte en doorrijbreedte groter bij het vervangen van een kanteldeur door een sectionale garagedeur.

Een sectionaaldeur biedt, comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. Een sectionale garagedeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich makkelijk openen zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is.  

 

 

 

Novoferm sectionaaldeuren zijn dubbelwandig geïsoleerd en naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20 (meer dan dubbel glas) en iso-45 (isolatiewaarde van een spouwmuur). Rondom het deurblad en tussen de panelen is een rubber afdichtingsprofiel aangebracht. 

 

Alle deursecties worden geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Hoekkozijnen, looprails en verdere onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan. De Novoferm stalen sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en dessins en vrijwel alle RAL-en overige kleuren. De kleuren RAL 7016 (wit) en RAL 7016 (antraciet) zijn standaard kleuren zonder meerprijs. Voor de bediening kunt u kiezen uit handbediening of automatisch middels onze geïntrigeerde Novoport IV aandrijving Ook uitbreiding met een op afstand bedienbare aandrijving behoort tot de mogelijkheden. 

 

 

Bij iedere sectionale garagedeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. De iso-45 is leverbaar met een geïntegreerde loopdeur  Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED lichtlijst of een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

 

Referentie foto's diverse mogelijke uitvoeringen:

ISO20, horizontaal smal, woodgrain, Ral 3004

ISO20, horizontaal breed, woodgrain, Ral 7016

ISO45, cassette met vensters type 2 kristalglas, woodgrain, Ral 9001

ISO20, vlak, glad, Ral 9010

Dubbele ISO20, horizontaal breed, Ral 5011