Voor gewoon een goede garagedeur
Direct contact : 06-52592514 of 0513-435243Kanteldeuren staal

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Daarom zijn alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.  

 

 

De Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar en bij type Rees is tevens een geïntegreerde loopdeur leverbaar. De deur is uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED-Lichtlijst. 
Ook uitbreiding met een op afstand bedienbare aandrijving behoort tot de mogelijkheden. De kanteldeuren zijn uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. 

 

 

 

 

Er zijn twee verschillende typen kanteldeuren verkrijgbaar; de Komfort en de Magnum. Het verschil zit in de breedte van de garagedeur. Type Komfort is geschikt voor garages tot 3 meter breed en type Magnum  voor garagedeuren tot 5 meter breed.