Voor gewoon een goede garagedeur
Direct contact : 06-52592514 of 0513-435243

 

Snel naar binnen en naar buiten door de bijpassende zijdeur

 

U heeft geen zin om voor de fiets, de grasmaaier of boormachine altijd de gehele garagedeur te openen en te sluiten? Dan biedt Novoferm u een praktische oplossing. Voor alle sectionaaldeuren is er een bijpassende zijdeur voor snel in- en uitlopen van de garage. Alle zijdeuren worden uit dubbelwandig vuurverzinkt staal met FCKW-PURhardschuim of massief hout geproduceerd. Driezijdig omlopende rubberafdichting en een speciaal gevormde bodemafdichting zorgen voor een hoge kierdichtheid en optimale warmte-isolatie.

Novoferm zijdeuren zijn leverbaar in alle designs, profileringenen kleuren. De deuren worden standaard met een zwarte kunststofkrukgarnituur en veiligheidsslot geleverd. De Novoferm zijdeuren zijnook optioneel leverbaar met driepuntssluiting. 

 

Precieze werking - vlekkeloos functioneren

 

Alle deurbladen zijn exact op maat gemaakt en garanderen de hoogste weersbestendigheid, daarbij geholpen door precieze scharnieren die zorgen voor langdurig probleemloos openen en sluiten. Bij het deurtype iso-45 zijn de scharnieren ook drievoudig verstelbaar en hebben daardoor een nog preciezere afstelmogelijkheid bij de montage.